Rólunk

Miért mi tudunk segíteni neked?

Az online világ iránti érdeklődés az utóbbi időszakban megnőtt. Rengetegen vannak jelen az interneten, szinte minden piaci szegmens hemzseg a jobbnál jobb ajánlatoktól.

Kitűnni a tömegből?

Igen, lehet! De csak akkor, ha egy erős personal brandet építesz! Olyat, ami segít megkülönböztetni, kiemelni, szakértőként megjelenni a saját területeden.

Vállalkozásoknak segítünk kitűnni a reklámzajból és megtalálni az ideális vásárlókat az énmárka személyessége révén, azzal, hogy levesszük a vállukról a szövegírás és a vizuális megjelenéssel járó terhet, a vállalkozás egyediségére jellemző, személyre szabott megoldásokkal.

kitűnni a tömegből a személyes brand segítségével.

Töltsd ki a Personal Branding Quizt

Mennyire pontosan kommunikálod, hogy miért Téged válasszanak, mi az amiben különbözöl? A következő personal branding quiz kérdésekre adott válaszaid irányt mutatnak.

Ígkommunikálj grafika és szövegírás személyes brandépítés

Rólunk

Grafika és szövegírás

Kreatív stúdióügynökség vagyunk 10 év tapasztalattal.

Segítünk, hogy a vállalkozásodban megtaláld a saját hangod, a saját stílusod, és bátran kiállhass a terméked, szolgáltatásod mellett, büszkén vállalva az arcodat és a nevedet. Így pótolhatod a személyes találkozások hiányát.

Egy erős personal brand kiemel a tömegből, segít megkülönböztetni, kapcsolatot építeni és ügyfeleket, vásárlókat szerezni.

lépésről lépésre

Mire van szükséged a personal branded kialakításához?

Egyedi, a saját személyiségedet, szakmai tudásodat, erősségedet, küldetésedet tükröző megjelenésre és kommunikációra. Mivel te magad is egyedi vagy, ezért a konkurencia hiába próbál majd lemásolni, nem érnek el vele semmit.

Segítünk, hogy:

A vállalkozásod arculati elemei a te személyiségedet tükrözzék és a számodra ideális vásárlókat vonzzák.

Az első pillanattól kezdve maximálisan rád hangolódva, az igényeidet figyelembe véve olyan vizuális brandet alakítunk ki neked, ami kézzel fogható, valódi változást hoz a vállalkozásodban. Teljesen egyedi, ám a piaci igényeket és trendeket figyelembe vevő dizájnnal tündökölhetsz majd.

A versenytársak felderítése, az ideális ügyfelek elképzeléseinek feltérképezése, az általad képviselt értékek közvetítésének kifejezése mind a tervezési folyamat része, amit elmúlt közel 10 év szakmai tapasztalatával ötvözök.

Az alapoktól kiindulva a színpaletta figyelmes kiválasztása, a logóváltozatok, az apró arculati részletek, mint az ikonok, grafikák, majd egyéb arculati elemekből épül fel egy egységesen összeállított, egymással harmonizáló brand, ami egyediséget biztosít. Teljes brand tervezés, messzemenőkig kidolgozott részletekkel, marketing anyagokkal és nyomdai anyagokkal. 

A kommunikációd pedig bizalmat sugározzon a leendő ügyfeleid, vásárlóid felé.

A kommunikáció során kialakítjuk az egyedi stílusodat. Olyan szófordulatokat és egyéb kommunikációs eszközöket alkalmazunk, illetve olyan tartalmat készítünk, ami rád jellemző, kiemeli a szaktudásodat, a terméked/szolgáltatásod egyedi értékeit, és megkülönböztet a konkurenciától.

Megkeressük és kiemeljük azokat az értékeket, amelyeket a leendő ügyfeleidnek / vásárlóidnak szeretnél megmutatni, és egyedi hangon közvetítjük feléjük.

Mi a menete

Hol érdemes elkezdeni a personal brand építését?

Első lépés: konzultáció

Egy beszélgetés során meghallgatjuk, hogy ki vagy, mivel foglalkozol, és szerinted milyen erősségeid vannak. Átbeszéljük, hogy melyek lehetnek azok a tulajdonságok, amelyeket érdemes kiemelni, amelyeket segítenek megkülönböztetni a konkurenciától.

Második lépés: stratégia kialakítása

Átbeszéljük a céljaidat, illetve az elérésükhöz szükséges eszközöket, szükséges lépéseket.

Harmadik lépés: megvalósítás

Kialakítjuk a personal brandedet. Megírjuk a szövegeidet a honlapra, a blogba, a hírlevelidhez, az értékesítési oldaladra, attól függően mi a célod és mennyi időt tudsz magad rászánni.

Egységes, a személyiségedhez, a vállalkozásod profiljához alkalmazkodó és az ideális vásárlódnak imponáló arculatot és grafikai anyagokat készítünk.

A personal branded körültekintéssel kiválasztott, karakterisztikus elemit végigvisszük minden elkészített anyagban.

Miért lesz jó neked, ha erős personal branded lesz?

Az embereknek bárhol és bármikor Te jutsz eszébe a témádban.

 

  • Könnyebben szerzel vásárlókat, mert a personal branded révén már ismernek, megbíznak benned. Mivel te személyesen jelen vagy, ezért hozzád fordulnak, hiszen az embereknek fontos, hogy egy valós személlyel kommunikáljanak, ne pedig egy géppel.
  • Könnyebben szerzel feliratkozókat, mert a personal branded által kiépített bizalom miatt tudják, hogy hasznos dolgot kapnak tőled.
    Ugyancsak emiatt többen fogják megnyitni az emailjeidet, hiszen már bíznak benned, tudják, hogy tőled hasznos információt kapnak.
  • Nem kell részt venned különböző konkurenciaharcokban.
  • Te és a weboldalad lesz az első, ami az érdeklődők eszébe jut, ha problémájuk van és vásárolni akarnak.
  • Nem kell megindokolnod az áraidat. A personal branded révén tudják, hogy tőled jó minőséget kapnak, így nem fognak azon gondolkodni, hogy megéri-e tőled vásárolni.

Csupa olyan előny, amihez nem kell mást tenned, mint a personal brandedet kialakítani. Búcsút inthetsz a fejed felett lebegő zűrzavarnak, helyette pedig koncentrálhatsz arra, ami igazán fontos – a minőségi, megbízható, fizetőképes vásárlók elérésére.

Keress meg
Martincsevicsné Jenei Gizella

Martincsevicsné Jenei Gizella

kreatív szövegíró

Időhiánnyal küzdő, elfoglalt női vállalkozóknak segítek a szövegírás területén (blog, hírlevél, közösségi média stb.) azért, hogy ők a vevőikkel, a vállalkozásukkal és azzal foglalkozhassanak, amivel valóban szeretnének.

Nagy Kata

Nagy Kata

grafikus, webdesigner

Olyan exkluzív piaccal dolgozó női vállalkozásoknak segítek a vizuális megjelenésben online és offline, akik szeretnének hasonlóan igényes, a minőséget megfizetni hajlandó ügyfeleket. Elegáns, letisztult, nőies stílus a jellemző.

Így kommunikálj!
.
Ajándékcsomag a saját personal branded kialakításához!
Kattints a "Kérem!" gombra az ajándékokért!

Pin It on Pinterest